Retourbeleid

Retourneren kan binnen 21 dagen. De consument dient binnen 14 dagen aan te geven dat en waarom je jou artikel wilt retourneren. Mail hiervoor naar marloes@marloesjongen.nl of via het contact formulier, vergeet daarbij niet jou adresgegevens te vermelden. N.a.v. van jou mail sturen we je een retourformulier op om de aanvraag in behandeling te nemen.

Het artikel dient complete, in originele staat en bij voorkeur in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Verwacht word dat je aan de hand van een verzend bevestiging kan aantonen dat het artikel daad werkelijk is terug gestuurd. Mocht het artikel beschadigd zijn bij ontvangst, stuur dan een foto naar bovengenoemde email adres, in het geval van de Boulder lamp zullen we een nieuwe toesturen. Bij beschadiging zullen de kosten voor de retour zending door ons gedragen worden.

De kosten gemaakt voor de verzending zullen door “MJ” binnen 14 dagen terug betaald worden. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds ontvangen is door “MJ” of een sluitend bewijs van complete terug zending overleg kan worden