Levertijd

“we don’t want to keep you in the dark”, niet lekkerlijk en niet figuurlijk, na het Engelse gezegde… Dus houden we je zo goed als mogelijk geïnformeerd over de status van je bestelling.

Bij besteding boven de €50,- worden bestellingen gratis verzonden.

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden, het is nog steeds een handgemaakt product, dat vraagt tijd, maar don’t worry vaak is de levering sneller dan aangegeven.

Met de service van MyParcel.nl waarmee wij samen werken is een snelle en goede verwerking van je pakketje gegarandeerd. Het pakketje zal bezorgd worden op het door jou aangegeven leverings adres

Alle levertermijnen zijn echter wel indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

In geval van ontbinding van de overeenkomst zal “MJ” het bedrag dat je betaald hebt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

Track & Trace

Jouw pakketje versturen we inclusief een Track & Trace code.

Je ontvangt een Track & Trace bevestigingsmail zodra PostNL jouw pakketje in het systeem heeft gescand. Vanaf dat moment kun je jouw pakketje volgen en gewenste levertijden aangeven.